Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts Escèniques)

Novetat!!
IMPROTREN
Logo de l'activitat IMPROTREN

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 20h

Espai: Sala d'Actes

*IMPROTREN El tren de la *impro que porta tres duples d'improvisadors teatrals en cada viatge. Para en totes les estacions: centres cívics de la ciutat i *on *vulguis. propera parada: centre cívic *Drassanes companyies de *impro: La breu (*Gely i Carme *Rodés), Els germans Placebo (Dante *Sorgentini i *Agus *Camarda) i I.C.O. *Tv (Laura i *Gilmar)

Preu: Gratuït

Novetat!!
Forn de teatre Pa'tothom
Logo de l'activitat Forn de teatre Pa'tothom

Dijous 2 de juny de 2022 a les 20.00h

2 de juny de 2022

Espai: Sala d'Actes

Sense novetat a la història
Dirigida per: Jordi Forcadas
Sinopsi
Veurem la història de XYZ. un jove que és producte d’aquest temps. Viu en un món alienat que aliena. Viu una fragmentació de valors i sols rep inputs molt diferents per part dels adults. El viure d’una manera sensible les problemàtiques a casa, al carrer i a l’escola, el porta a deixar de creure en el discursos imposats per la societat. Això toparà davant de la imposició i la obligació d’anar a la guerra a servir a la pàtria i a la deshumanització requerida per anar a matar.
XYZ va a la guerra… què més sinó? se’n adona de que el món no es regeix per diferenciar entre bons i dolents sinó per interessos mes enllà de l’esser humà. (venda d’armes). Veu també que qui serà condemnat es ell i ningú més. No accepta com a sortida el consol en una medalla de l’honor. Ara només troba un camí . El ser o no ser esdevé ara el matar o no matar.
L’obra es una creació col·lectiva basant-nos en texts Hinkemann de Toler, la película «De mayor quiero ser soldado» de Christian Molina, Lisístrata d’Aristófanes, Shakespeare , «El gran dictador» de Chaplin i poemes del Brecht.
Dirigida per: Jordi Forcadas
Interpretada per (ordre alfabètic): Abril García, Armando Arnez, Eduardo de la Rosa, Ismael de la Rosa, Jari Londoño, Joan Paul, Josselyne Ponce, Juan David Mendoza, Judith Benet, Júlia España, Miriam Gutierrez, Sahian Osorio, Tabatha Ardila i Yazmín Rodríguez
Us convidem a veure 2 feines.
Final de curs de veu/cos a càrrec de la Iona Balcells: Les mosques
i el final de curs del grup jove a càrrec de Jordi Forcadas: Sense novetat a la història

Preu: Gratuït

Dijous
02/06/2022

Abans d'inscriure't

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (instrument, màrfega de ioga,...) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre i durant el desenvolupament del curs.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud