Logo del centre cívic

Arts Escèniques (Residències)

Novetat!!
¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?
Logo de l'activitat ¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?

dissabte 3 de juny 19h.

Espai: Sala d'Actes

Som un grup de dones trans en situació d'exclusió social que venim de diversos racons del món (Colòmbia, Panamà, Equador, Espanya...) i les hem vistes de tots colors. Per això, hem decidit pujar als escenaris per abaixar prejudicis contra les dones trans, el col·lectiu LGTBIQ+ en general, les dones migrades... En definitiva, contra totes les injustícies que patim.


Entrem en l’atmosfera que respiren dia a dia les nostres protagonistes. Aquesta mirada que escaneja pam a pam la seua persona, els comentaris despectius, els murs que construeix l'imaginari col·lectiu entorn a elles... I també amb la seua força, les persones aliades que les envolten, els vincles d'amistat. L’obra interpel·la directament al públic i convida a l’audiència a reflexionar i posicionar-se sobre allò visibilitzat, per tal que deixin de ser simples espectadores per passar a l'acció.

Preu: Gratuït

Novetat!!
¿ (NO) Lo ves ?
Logo de l'activitat ¿ (NO) Lo ves ?

dijous 8 de juny 20h.

Espai: Sala d'Actes

Què veiem quan veiem?

Aquesta peça és un viatge que ens proposa qüestionar el “ocularcentrisme” de la nostra cultura.... (què?)... és a dir, la nostra obsessió per construir el món des de la mirada.


A través del moviment i la filosofia, l'actriu indaga en la centralitat de la vista i en el seu impacte en el cos i en la creació.


Preu: Gratuït

Novetat!!
Despertar de tierra
Logo de l'activitat Despertar de tierra

divendres 9 de juny 19:30h.

Espai: Sala d'Actes

Escoltar, mirar, i abraçar el que som.


Un treball en progrés entorn de la identitat popular llatinoamericana i xilena, al seu folclor i tradició oral. Un camí per les “mentides que són veritat”, la màgia del camp i les muntanyes, per aquest ahir que ens fa ser avui. Un teatre joglar, música, objectes, comèdia i acció. Una invitació a jugar i pensar.

“De diversos tiempos, y el lugar que usté’ quiera”

Despertar de terra.

Una proposta de la Cia de Teatre xilena Sopaipilla Teatre

Preu: Gratuït

Novetat!!
El Mar de la Muerte
Logo de l'activitat El Mar de la Muerte

Divendres 16 de juny 20h.

Espai: Sala d'Actes

El mar de la Muerte tracta sobre una dona trans que es va convertir a si mateixa en mare del seu cos, a pesar que el passat i l'altra cara de la seva identitat, el seu pare, sempre la persegueixen. Un enfrontament amb si mateixa, una entitat que fàcilment canvia de rostre i que se li apareix com el seu fill nounat, homosexual o jove amant, i que es mostra davant el mirall com una dualitat, perquè aquest reflecteix, alhora, l'antic i el nou cos. 


Preu: Gratuït

  Anterior12Següent
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud