Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural)

Cuerdo
Logo de l'activitat Cuerdo

Dissabte 19h.

18 de febrer de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Señor StetS

Benvingut al món del Sr. StetS! Encantador de cordes, domador de nusos i ximple errant que entrarà a escena amb una maleta a l'esquena. D'aquí en traurà una corda per “malabarejar”, una altra que es comportarà com un escurçó, un peixet gairebé viu, rateres per a un número de faquirisme estrany…

Amb elements de circ, de dansa, de manipulació d'objectes i marionetes, a Cuerdo, Sr. StetS conduirà el públic a través d'un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d'una pel·lícula de terror, i el convidarà a entrar en el seu món: un món de joc, de moviments i de molta sorpresa, amb la senzillesa com a base.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/02/2023
Lumière
Logo de l'activitat Lumière

Divendres 19:30h.

24 de febrer de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Txema Muñoz

Mai havia estat tan divertit haver d'esperar! Com si fos una pel·lícula de cine mut, el Txema Muñoz desitja que arribi el tren. Mentre espera, la seva imaginació anirà més enllà de l'estació on es troba: una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic en aquest espectacle màgicament familiar. Puges al tren?

Preu: Gratuït

Divendres
24/02/2023
No es país para negras
Logo de l'activitat No es país para negras

Dissabte 19h.

4 de març de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Silvia Albert Sopale i Carolina Torres Topaga

Com és la vida d'algú que té la pell negra i ha viscut envoltada de blancs? Què se sent quan no et reconeixen com una persona “d'aquí” a causa del color de la teva pell, i quan viatges a l'Àfrica i t'adones que tampoc no pertanys a aquell territori?

La infantesa i l'adolescència de la protagonista d'aquesta obra seran moments destacats en una representació que analitza, amb humor i ironia, temes que van des del racisme fins a la sexualitat de les dones negres, passant per la identitat. La protagonista repassarà l'imaginari de la seva generació i recorrerà els últims quaranta anys d'història d'aquest país des d'un punt de vista diferent.

Preu: Gratuït

Dissabte
04/03/2023
Tu i jo
Logo de l'activitat Tu i jo

Dissabte 19h.

11 de març de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Companyia Fil vermell

Un home i una dona comparteixen la vida, els dubtes, els neguits, les hores violentament forçades a romandre, a continuar existint, a encarar el seu dia a dia sense mitjans a Tu i jo.

Però l'obra també és comèdia, gairebé teatre de l'absurd. Perquè diu veritats que, dites seriosament, ningú voldria escoltar, però que, un cop dites, costen de silenciar.

Seleccionada com a obra d'exhibició en la convocatòria de Teatre de Proximitat a la Sala Fènix el 2022, l'obra està dirigida per Lindes Farré i protagonitzada per Marta Genís i Ricard Salom.

Preu: Gratuït

Dissabte
11/03/2023
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud