Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Costura i Patronatge)

CONFECCIONA LA TEVA ROBA
Logo de l'activitat CONFECCIONA LA TEVA ROBA

Dilluns de 19.15 a 21.15h

Del 19 d'octubre de 2020 al 7 de desembre de 2020

Espai: CCDRASSANES

Professor/a: Saavedra, Marisol

Treballarem, a partir d'uns patrons ja definits, la confecció de diferents peces de vestir: aprendrem a confecccionar una samarreta i/o un jersei amb caputxa i butxaca davantera. Disponible en totes les talles (xs a xl) i per a tots els cossos. + Info

Preu: 68,15 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
Dilluns
19/10/2020
Dilluns
26/10/2020
Dilluns
02/11/2020
Dilluns
09/11/2020
Dilluns
16/11/2020
Dilluns
23/11/2020
Dilluns
30/11/2020
Dilluns
07/12/2020
INICIACIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR
Logo de l'activitat INICIACIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR

Dilluns de 19 a 21h

5 d'octubre de 2020

Espai: AULA VIRTUAL DRASSANES

Professor/a: Saavedra, Marisol

Aprendrem les nocions bàsiques de la màquina de cosir (puntada recta, corba, tensions, etc), mitjançant exercicis pràctics. Confecció d’un necesser bàsic. Aprèn a treure profit a la teva màquina. cuatromanosespaciocreativo

Preu: Gratuït

Dilluns
05/10/2020

Abans d'inscriure't

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (instrument, màrfega de ioga,...) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre i durant el desenvolupament del curs (excepte per les activitats amb moviment).

TALLERS VIRTUALS: Els tallers virtuals es realitzaran a través de la plataforma Zoom.
El centre es reserva el dret d’admissió a la plataforma cap aquelles persones que no respectin la feina dels docents i el personal del centre, així com el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries. -El suport tècnic que recomanem és l’ordinador amb càmera i micro, ja que funciona molt millor que amb dispositius mòbils o tauletes. -La imatge (fotos, vídeos), la veu i els trets físics dels i les usuàries són tractats com imatges confidencials i estan legalment protegides. -El centre es reserva el dret d’admissió a la plataforma cap aquelles persones que no respectin la feina dels docents i el personal del centre, així com el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud