Logo del centre cívic
Novetat!!
FRANK EINSTEIN El Hijo de Albert
Logo de l'activitat FRANK EINSTEIN El Hijo de Albert

16 de desembre de 2021 a les 18:30h.

Espai: CENTRE CÍVIC DRASSANES

El fill del famós científic, Albert Einstein, ha crescut obsessionat amb superar al seu pare. En dir-se Frank creu que el seu pare és el Dr. Frankenstein, i decideix crear un monstre amb l'ajuda de Lucy i Igor per a regalar-lo a la princesa Chispita i intentar conquistar el seu cor. L'obra toca valors com la integració, diversitat, igualtat de gènere, racisme i discriminació. L'obra té com a objectiu desmuntar arguments racistes, xenòfobs, i masclistes d'una manera divertida, subtil, i apta per a grans i petits. Sense caure en el paternalisme típic, i amb l'humor com a aliat, comediarte proposa a l'espectador el valor de la inclusió social, el treball en equip, i a l'autoestima.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (instrument, màrfega de ioga,...) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre i durant el desenvolupament del curs.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud