Logo del centre cívic
Novetat!!
The Postman
Logo de l'activitat The Postman

Dissabte 27 de març de 12h. a 13h.

Espai: sala d'Actes

Quan obres una carta, qualsevol cosa és possible. A dintre del sobre poden amagar-se tones de poesia, un mar de sorpreses o un oceà de màgia que només esperen que la solapa es trenqui per escampar-se arreu amb tanta volada com la de la imaginació. I aquest és el món que omple la carta que ens ha de lliurar un carter molt especial, un carter que no vol fallar, un carter que farà tot el que pugui i més per entregar una carta que no té remitent ni destinatari, que sembla no tenir propietari malgrat que segur algú l’està esperant. A The postman, Txema Muñoz reuneix els seus dots de prestidigitador i mim per regalar-nos un espectacle que sense paraules ens dirà molt i que ens farà arribar una carta que, encara que no ho sabéssim, tots estàvem esperant.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equpament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel•lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (instrument, màrfega de ioga,...) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre i durant el desenvolupament del curs (excepte per les activitats amb moviment).

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DRASSANES

Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona
934412280
informacio@ccdrassanes.cat

Logo Miram Cloud